Trollkarlens skryt

Tack för senast! Det var väldigt uppskattat det du gjorde på vår personalfest i torsdags. På fredagen kunde man hitta små grupper som funderade tillsammans över hur tricken hade gått till samt att man försökte återge för de som ej var med!

Maria Mårtensson
Amersham Bioscienses


Hej Anders!

Vi ville bara återigen få tacka dig för din föreställning i söndags. Det var total succé!! Ingen talade om annat i två dagar från stor till liten- dvs från festföremålet min nu 90-åriga mamma och ner till hennes yngsta barnbarnsbarn Victor 2 år. För oss alla ett minne för livet. Det var fler som bad om ditt kort så det blir förhoppningsvis fortsättning följer. Dessutom en hel radda trollkarlar i en ny generation.

Många vänliga hälsningar
Fam Smith Nordström


Hej Anders!

Tack för en mycket lyckad trollerishow. Många av gästerna har kommit med uppskattande kommentarer om dina trollerier. Vi är alla lika förbryllade och undrar hur det går till????

Hälsningar
Ninni Lundin med familj


Hej Anders!

Vi ville bara återigen få tacka dig för din föreställning i fredags. Det var total succé!! Ingen talade om annat i flera dagar efter.

Sven Didriksson
Scania


Vi är mycket tacksamma för din show. Vi har pratat om den hela veckan nu. Vi kommer garanterat att boka dig igen! Hur gjorde Du tricket med hundrakronors sedeln i burken? Det var nästan otäckt!!

Johan Eriksson
AstraZeneca

Boka ditt event

A.O Magic Entertainment

Trollkarl Anders Orebrandt

Telefon 08-550 866 56

Mobil 070-77 67 561

E-post Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Företaget innehar F-skattsedel.

Skicka förfrågan

 

Magiska kunder

Ett urval av kunder finner Du här.

Bli en i gänget

Ladda ner reklamblad

Trolleri och magi för ditt event.

Ladda ner